1 års kalas till en prinsessa!



såhär blev de att se ut till vår dotter kalas! vimplarna har jag gjort själv med papper från min panduro återförsäljare som jag sedan mätt & klippt till och sedan bara andvänd ett brett lila band som jag vikt dubbelt och sytt.

Jag bakade en hel del med! Men eftersom vår lilla fröken inte får så mycket sötsaker så satsa jag mer på de vuxna (också för att hon var nästan de ända barnet där). Så ni ser saftiga Cappuccino muffins, Chocolate Chip Cookie Brownie & Rosa maränger (: Och sedan gjorde jag en enkel med god maräng tårta med jordgubbar, grädde & mascarpone ost.

torkade blommor från dopet blev dekoration tillsammans med serpentiner . Duken är från Jabadabado & även serpentiner & ljusen till tårtan kommer därifrån. De har otroligt fina grejjer för kalas för flickor samt pojkar med :P

kalaset löpte på bra & Lova fick väldigt mycket fina presenter! (:

Tack för denna gång & mer om Norge blir det lite senare! (:

Norge ! Tankar!

Oj oj oj ! Snart bär de av till Norge för att jobba 6 veckor! Fortfarande förbluffad att jag blev tillfrågad om att komma & jobba! De har inte sjunkit in än! Men fick ett avslöjande att jag har lite mer än dubbelt upp i lön än jag har nu så jag är super nöjd!

Men igår slog de mig! Vad packar man med för 6 veckor! Eftersom hela min familj (sambon & dottern) ska med de också så är det massor mes packning, barnvagn, matstol, pass, allt! Och sen ska lägenheten städas ur, allt ska va ny städat, upp plockat, diskat & städat!

Men mitt i stressen känner jag spänning & ser ändå riktigt fram emot de ! Jag tror att de kommer böi en otrolig tid!

Och vi ska flyga dit! Det är jag nervös över! Jag håller tummarna på att de är bra väder & att se går bra!

Nu ska de återgås till packning & städning ! imorgon ska jag åka pch köpa en stor resväska med hjul! (:

bye bye

miss.Trash

Jun. 18, 2013


Ms.Trash ordnar Kalas!



Imorgon ska de ordnas kalas! Vår kära ängel fyllde ju 1 år i onsdags (12.6) och nu ska de ordnas kalas & mums mums! (: har bakat, städat, tvättat, diskat & diskat lite mer! Men gott har det blivit! Har fortfarande min Chocolate Chip Cookie Brownie kvar att göra & ska komma på en god, trevlig & fräsh saft & bjuda på !



Iden att återanvända barnmatsburkarna fick jag när jag bläddrade runt på pyssel sidor & andra bloggar! Så då gjorde jag min variant av de (:




så nu är det bara lite små saker kvar innan allt är klart & tårtan gör jag precis innan alla kommer! (: blir marängtårta! åh helt otroligt att hon fyllt 1 ! tiden har bara sprungit iväg! Men mer imorgon om tankar & hur kalaset gick !

Roger ut!
Miss Trash

Ms. Trash! foto session!

Nu har jag äntligen tagit tag i lite fotografering & redigering ! Jag är så glad att jag äntligen hade råd att köpa en riktigt kamera & äntligen fick lite fred inom mig ! Nu tänker jag bomba bloggen med lite så min själ får lite lugn & ro!


åre förra sommaren


Gamla stan, Stockholm



gamla stan


min favorit







mitt liv ♡

Ms.Trash everyday.

Idag har vi haft en fullspäckad dag men på ett otroligt lugnt tempo! Varit på student firande, haft en tevlig kväll hos bekanta & lagat super god svampsoppa med knaperstekt bacon!

Och fast vår dag började kl 11 imorse så känns de som om vi tagit vara på dagen till det yttersta! Imorgon är det söndag & då ska sambon städa & jag ska tömma balkongen, dammsuga & skruva isär vår ute möbel för att göra plats för alla pallar som kommer på måndag! Äntligen ska de byggas soffa! Dock så har jag ingen madrass än men de är lätt ordnat! Före & efter bilder kommer sen under pogressen!




Klart slut!

Missy Trash ! Ny kamera!



Var och köpte en ny kampakt system kamera! En samsung (of course!) nx1000 (: ! super nöjd o fotat allt jag kommit åt! Så nu kommer de komma finare bilder på bloggen !

Jag har länge varit förtjust i bilder med rök så nu när jag äntligen kunde ta en så fick min sambo vara modell !

Även bilderna i förra inlägget va tagna av mig & min nya kamera! Stor lycka ! Nu ska vardagen bli minnen för livet!

tack & hej!

Missy Trash!

Missy Trash! Fixa på balkongen!




Efter mycket små pyssel & fixande så har jag äntligen börja få färg & form på vår balkong! Har sparat buketterna (för att se kosta en förmögenhet!! men även för att de är fina) som kah torkat, även en gammal servis & massa blommor pryder vår tillvaro.



Nu är det bara min soffa kvar! Som många andra har jag varit inspirerad av åter användning & gammalt ! Så på balkongen så är den ena kortsidan prydd med äppel lådor som är i olika former och nu blivit en hyll konstruktion. Och min soffa ska byggas av lastpallar och lite madrasser som jag ska klä om! Och alla gamla trasmattor täcker hela golvet ! bara jag blir klar så kommer resultat !

klart slut!

Miss Trash!