täändeer!!



tänder påväg! Aldrig varit med om känslan att älska de & tycka att det är sjukt kul och bli lite tårögd samtidigt som jag hatar de o bara vill gömma mig i ett hörn o gråta. Med tänder kommer följande:
- Hög feber
- MYYCKET tårar
- MYCKET skrik
- Sömnlösa nätter
- Hjärtskärande blickar och ålningar i famnen
- konstant behov av att va med mamma som måste kissa med dottern i famnen...

ja och annat smått o gott! jag tar av hatten för ensamstående mammor på heltid! jag går på halvtid då sambon som vanligt är på sjön när allt de "roliga" händer. Och för att späda lite till på de så har tösen & jag legat i nästan 40ºc i ett par dagar med tillsammans! så orken e på noll! men se positivt! Fick nya matgruppen idag! supernöjd bara jag får gå lös med mina pysseltassar på bordet bara! (: + att dottern fick sin första brio lära gå vagn igår!

Nu ska jag med motsatsen till nyfikenhet, lägga mig i den stora tomma sängen & längta efter min sambo som kommer på onsdag! Kom nu!

Natt natt //
Miss. Trash!

äta gott & rätt!



nu är det dax o gå all in i mitt må bra & gå ner mer i vikt! va nyligen o avslutade min nutrilette diet (eller inte helt men nästan) och går tillbaka till riktig mat (: så min morgon startades med lite activia naturell yoghurt & färska buskblåbär! inte illa sa den late! även inhandlat en extra kokbok till mitt förråd! en vegetarisk (: så nu ska de bli ändring till drt bättre! (; men ingen e perfekt för mitt mellanmål blev en polarkaka (;

miss trash!

Ett tag sedan man skrev här sist!
mycket har hänt & för de mesta så känner jag att de gärna kunde ha stört någon annan.
Men se positiva i bilden just nu.
- dubbel lön denna månad + lite annat (; klirr!
- jag börjar bli frisk & lill fröken med!
- Lillfröken börjar sova länge igen (:
- Alla dop kort är klara o hälften är ute! tredje gången gillt säger jag bara!

Så nu är det fokus på de & de negativa får dra sig i bakgrunden eller släng sig i väggen!

Här även börjat fundera på att göra egna smycket för omväxlingens skull. hittar ju aldrig något som är klockrent. Why not? (;

nej nu är klockan 11.15 o dags att stiga upp (:städa står på agendan !