längtan! Poesi i natten!

Godnatt min älskade. Fantasierna flödar genom mina fingrar ikväll & ner mot mitt våta sköte. Fantasier om dig & mig. Fantasier om närhet, trygghet, svett & saliv. Saknaden är stor. Den, annars lagom stora sängen är som en ändlös horisont. Dina mjuka & lena händer som tidigare värmt mig, gett mig rysningar, fått mitt blod att pumpa & fyllt mig av upphetsning, de är så långt borta. Dina mjuka läppar som med sin tystnad sagt allt, gett allt & älskat är svåra att blotta med ögat. Dina ögon. Oj dina ögon, som ser igenom mig, omsluter mig, får mig att känna kärlek & lycka. Du är så långt ifrån, men ändå så nära. Jag ligger här i min ensamhet i en säng utan slut, naken, med stor längtan & saknad och väntar på dig. Jag står vid horisonet, som en ungmö väntandes på sin sjöman, i hopp om att blotta en figur som ju närmare den kommer får konturerna av ett skepp, hennes skepp. Godnatt min älskade.
Imorgon är en ny dag, som sakta tickar ner mot den stund jag ser dina konturer. Men tills dess ligger jag här, med händerna svepandes över min kropp i ett desperat försök att kunna uppnå samma känsla. Men ingenting kommer någonsin att kännas likadant som du. Ingen kan kopiera känslan av äkta kärlek & lust. Jag väntar troget på dig, på din närhet, din kropp, på din omättliga lust & obeskrivliga kärlek. Snart min älskade. Snart! Nu ligger jag här, tunga andetag, svettig & darrar från min orgasm. Lika fort den kom är den borta, och ensamheten gör sig påmind. Men de är sista gången. För snart är du här . Här förevigt.

Till min kära sambo, pokjvän & far till vået barn. Du är mitt allt. ♥♥




Tillbaka till skolbänken!

Ja helt sant!! Nu är det dags efter 1 1/2 år. Tillbaka till skolbänken efter en underbar mamma ledigheten men nu ska de äntligen bli gjort! ska bli så skönt och få den sista etappen gjord! Och med mycket pusslande & trixande så har min studiehandledare & klassföreståndare fixat så jah får hoppa mellan klasser & därav få så mycket som möjligt gjort! Men jag kommer sakna att va med mitt lilla troll ♥


Men det bästa med denna tid är att jag får ha min underbara sambo hemma helt & hållet under tiden! Det är jag så otroligt tacksam för! Skönt att inte behöva pussla ihop tiden med barnvakt & dylikt. Och att få ett 100 % stöd från min sambo och kunna koncentrera all energi på skolan! Det kommer göra så mycket!


Är så tacksam över att min sambo finns vid min sida under denna period. Mitt stöd, mitt klippa att luta sig emot!

De ända jag funderat mycket på är att vad packar min i sin väska? Det är ju så länge sen nu & för 3 år sen så skulle jag inte packat alls. Och med mer förstånd i huvudet så vill gör göra bra ifrån mig.

Nå de är väl dags att packa & få något gjort ! Uppdaterar imorgon om resultat!

Home at last!



Då har 5 1/2 vecka gått & nu är vi hemma på Åland igen! Det va lite jobbigt att behöva åka därifrån när jag trivdes så bra. Helt underbar personal med mycket humor & tålamod ! Allt har gott bra & tankarna mot norge har blivit starka men de är fortfarande ett tag kvar så vi får se!


Men nu lämnar vi de vackra landet med sina vackra fjordar, dalar, berg & sagolik natur!
Och kommer tillbaka till den lilla ön.

Och snart ska jag tillbaka till skolbänken för den sista etappen! Det känns helt sjult att jag ska tillbaka efter 1 1/2 år! det är spännande och ändå ganska lättad att få klart allt. Men nu ska vi bara komma in i vårt hem igen med all packning & hanlda mat igen så kylskåpet kan se lite mer inbjudande ut.

Och min älskade sambo har sitt sista arbetspass detta år innan hans pappa ledighet börjar! spännande! Nu ska vi göra oss i orning för natten

in & out!