2 veckor!





igår for min älskade sjöman ut på jobbet igen! kommer dröja 2 veckor innan han kommer hem igen. han har börjat på sin fasta tjänst på Birka! Kommer bli otroligt jobbigt att va själv 2 veckor, inte p.g.a Lova utan för ensamheten. Men ja, får jag vakna upp till en lycklig bäbis som denna varje morgon så går nog tiden snabbare än va man kan tro! ♡

Nov. 23, 2012


Ta tillvara!





Jag förstår inte att tiden har gått så snabbt. Lova är 5 månader, har 3:ans blöjor och äter gröt och smakportioner! Allt går så snabbt att ja inte hinner med! Jag saknar att amma henne, saknar när hon sov på mitt bröst och bara myste!
Varför är det så bråttom med allt? Äta mat, gå, krypa, stå potträning, allt! och som de inte var nog. Varför ska de tävlas och jämföras med allt! Det är levande barn vi pratar om, som man ska älska, bry sig om o ge sitt liv för. Inte ha för att tävla och skryta med.

Idag heter det inte "oj va fin och partisk barnvagn" utan "va kostade eran?". Och inte heller "Va kul att du fortfarande ammar! " utan "ammar du fortfarande efter 4 månader? då åt vår unge redan riktigt mat! ". Det är ju inte så att när hon är 12 år att hon fortfarande kommer äta bara ersättning och välling.

Varför ska vi ha så bråttom för? Många nätter när jag vaknar av att min dotter är hungrig får jag ångest över att jag jag inte bara kan ta upp henne o amma henne. Istället tvingas jag låta henne skrika av hunger medans jag ska blanda ersättning och värma den. det må bara ta 2 minuter extra, men dotterns skrik och gnäll skär i mitt hjärta.

Varför inte ta tillvara på tiden. Jag önska jag hade lyssnat på vad jag själv kände att var bäst, för mig och min dotter. Alla gör vi misstag. Men vissa misstag kunde jag ha gjort ogjorda.

Men nu tänker jag inte lyssna på något annat än mig själv och min dotter. Ta tillvara på den underbara tid som liten. Det är så kort tid hon är såhär liten och mysig och jag tänker ge henne de som är bäst för henne.

Nov. 20, 2012




IKEA + Ny Bil = ♥


kollage!

sen kväll med en sovande dotter o en tu man hand kväll för mig då min sjöman jobbar! Blev att titta och skissa mitt drömhus, valde ut mina dröm möbler, gjorde Lovas rum, och nu sitter jag och gör ett litet kollage med massa bilder på o Lova och småsöta figurer! sätter ut bilder imorgon! men nu ska jag gå och lägga mig innan gullungen vaknar. <3

mys, fika o rosor!





idag har jag varit med den efterlängtade o saknade parvin på fika sådär på förmiddagen o myst i höstvädret (: o lova var lagom road hon med (; sedan när jag va påväg hem fick jag romantisk känsla och köpte 4 rosor till min ängel dom var hemma och sov :P nu har vi handlat för veckan o ska snart laga mat! har en otroligt skön känsla o kroppen idag (; i'm happy and i know it! <3

hemma mys och mycket kärlek o saknad!



en lång vaken natt med en grinig fröken och mentalist så ligger båda avdäckade i soffan o myser! Abtronic bältet jobbar på o jag hoppas att jag lån få resultat om några veckor! (: ensam denna vecka och måste säga att de är ganska jobbigt. skulle vela ha min raring här!
sakna älska <3

jobba jobba jobba

denna vecka har varit helt fantastiskt!! (: vi fick lånet till bil, fick vikarierande på ungdomsgården Uncan i Mariehamn och min sötnos är hemma denna vecka !!! woho!! (: lycklig tjej är jag!! fått ihop massa pengar på sparande o överväger med sambon o skaffa iller (; iiih!!! livet går så jävla bra just nu!!! <3