Missy Trash! Norge!



Då va se spikat & klart! Fick erbjudande om att få jobba i Norge 6 veckor i sommar! Så veckan efter midsommar far vår lilla familj med sina väskor till norge o bli lite varm i kläderna innan sista halvåret .. isch .. av skolan kommer! Och att ha norge på sin CV e inte helt fel (; ! Min pappa skulle ta med kattorna till Åre under tiden!



Och snart fyller vår underbara dotter 1 år! Jag kan inte tro de! Kändes som om vi just kom hem från BB och nu fyller vår lilla ängel 1 år! Tiden går så snabbt! (: På fredag ska's de till Norrtälje & handla kläder, presenter & kalas pyssel (;

Men min kreativa sida ska bli stimulerad då jag ska få lite vertyg (; en ny såg, en kofot, en hammare, vinkelmått, spikar, skruvar & lite annat smått & gått ! Ska bygga soffa på altanen & en hylla till skötbordet! (:

Och gräddet på moset! Jag ska äntligen få min tatuering! Min underbara sambo ger mig en tatuering till min födelsedag. suuuper exalterad! Ska göra min minnes tattoo på bröstet (: ! Så de händer på fredag med!

och nu är de bara en och en halv dag kvar sen är hela familjen samlad igen i två underbara veckor! ♡♥





peace out! ♡

Missy.Trash 21 !

Hej & hå!

ett tag sedan igen! Mycket har hänt! Mycket smyckesgrejjer har kommit in & jag har fyllt år!!! WOHO! 21 år blev jag den 12 maj ! (söndags) och nu har jag ännu en tom lägenhet i 2 veckor då sambon for på jobb igår.

men inte va ledsen för ikväll kommer den söta Daniela 6 muntrat upp mig med torkade jordgubbar & kanske jag får med henne på att baka lite ! Annars blir de tjej mys !

Och inte bara att jag fyllde år! det är bara en månad kvar innan vår älskade & underbara ängel fyller år med! hela 1 år!! tiden bara flyger förbi! det är helt otroligt! O: Ska firas med en tivoli resa till stockholm med Daniela & hennes julius, Jag, Lova & min sambo Oskar! Ser så fram emot de (:

Men nu ska jag passa på att städa medans Liten <3 sover! (: